SONY Športne slušalke EXTRA BASS MDRXB510ASG

-18% SONY Športne slušalke EXTRA BASS MDRXB510ASG

Način plačila

Pri nas lahko plačate s karticami!

Kljub našemu neprestanemu trudu vam ne moremo zagotoviti, da objavljene cene, informacije in slike ne vsebujejo napak in pomanjkljivosti, ki niso pravne osnove za pritožbe.

SONY Športne slušalke EXTRA BASS MDRXB510ASG, #Sony, Računalniki in avdio-video oprema, Dodatki za audio/video opremo, (SO-MDRXB510ASG)

Športne ušesne slušalke XB510AS EXTRA BASS Naj vas preplavijo nizki toni. Funkcija EXTRA BASS okrepi nizke tone in tako ustvarja močne ritme, zaradi katerih vsakič daste vse od sebe, ne glede na vrsto vadbe. Pri teku ne izgubljajte živcev zaradi močnega dežja, sodre ali snega. Slušalke MDR-XB510AS razreda IPX5/7 so pralne, tako da jim vlažno vreme ali splakovanje pod tekočo vodo ne škoduje. Naj glasba tudi med najzahtevnejšo vadbo nikoli ne utihne. Podporni loki skrbijo, da so slušalke vedno na svojem mestu, tako da jih med raztezanjem ne izgubite. Da bodo slušalke kar najbolj skladne z vašim slogom, lahko izbirate med črno, rdečo, modro ali zeleno barvo.
Specifikacije
Barva Zelena
Brezžična povezava NE
Dolžina kabla 1,2
Impedenca 56 Ohm
Tip slušalke športna + mikrofon
Vrsta slušalke Športne ušesne slušalke s funkcijo EXTRA BASS s pralno zasnovo
  • Ogledov: 370
  • Šifra: SO-MDRXB510ASG
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Stroški dostave: 4.10€
  • 42.45€
  • 34.79€
  • Brez DDV: 28.52€


Prihranite: 7.65€ ali 18.03%


Vsa spletna naročila večja od 199 € + DDV (242,78 € z DDV) vam pošljemo brezplačno.

Oznake: video, mdrxb510asg, sony, oprema, dodatki, opremo, audio, racunalniki, sportne, slusalke, extra, bass, avdio, SONY, Športne, slušalke, EXTRA, BASS, MDRXB510ASG, Računalniki in avdio-video oprema, Dodatki za audio/video opremo